گل زیبای مجتبی جباری به رسانه صهیونیستی اینترنشنال بادامکی: از روز‌های سخت عبور می‌کنیم | تا نابودی اسرائیل باید بجنگیم هادی عامل: وطن‌فروش همیشه منفور است | اسرائیل با نامردی زنان و کودکان را می‌کشد محرومیت ساپینتو بخشیده شد| یک پرواز تا بازگشت به استقلال خالدآبادی از استقلال جدا شد، شکوری می‌آید تعویق سوپرجام در دستور کار استقلال دیدگاه چهره‌های ورزش مشهد درباره جنگ و لزوم همدلی جامعه در برابر دشمن تاریخ و ساعت بازی منچسترسیتی و ویداد کازابلانکا | هالند، برنده خرید‌های تازه سیتیزن‌ها بر فراز تور؛ بلوغ نسل تازه والیبال در جنگ نیمار در لیگ ترکیه؟ منصوریان: از تهران نمی‌روم و مقابل متجاوزان صهیونیستی می‌ایستم پاسخ رد تراشتگن به گالاتاسرای کارتال در انتظار بازگشت به تمرینات پرسپولیس رده‌بندی تیم‌ها در پایان هفته اول لیگ ملت‌های والیبال | جایگاه چهاردهم برای ایران تاریخ و ساعت بازی چلسی و لس‌آنجلس اف‌سی | خیز آبی‌ها برای بازگشت حمایت سیدورف از مردم ایران موضع‌گیری مهدی قایدی در قبال حامیان رژیم صهیونیستی+ عکس نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و اوکراین (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) | اولین برد پیاتزا در لیگ ملت‌ها ساپینتو، یک قدم تا امضای قرارداد با استقلال روانخواه: از اعتماد فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنم
سرخط خبرها

ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر ملوان در بازی معوقه هفته هشتم | بازگشت علیپور و محمدی به ترکیب

  • کد خبر: ۳۰۴۸۵۷
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳
ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر ملوان در بازی معوقه هفته هشتم | بازگشت علیپور و محمدی به ترکیب
پرسپولیس در دیداری معوقه از هفته هشتم با ترکیبی متفاوت نسبت به بازی با نساجی به مصاف ملوان خواهد رفت.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های پرسپولیس و ملوان در دیداری معوقه از هفته هشتم لیگ برتر فوتبال، چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ به مصاف یکدیگر می‌روند.

گاریدو که در آخرین بازی پرسپولیس در ترکیب تیمش تا حدودی تغییراتی به وجود آورده بود، برابر نساجی قعرنشین شکست خورد. حالا به نظر می‌رسد، گاریدو از تغییرات ترکیبش برابر نساجی منصرف شده باشد و به همان ترکیب تیمش در لیگ نخبگان رو بیاورد.

میلاد محمدی که به تازگی از مرخصی بازگشته و در آخرین تمرین گروهی سرخ‌پوشان نیز حاضر شده، مجددا در این بازی به کار گرفته خواهد شد تا خط چپ پرسپولیس با حضور محمدی و اورونوف خطرناک، دونده و تاکتیکی‌تر از بازی با نساجی شود.

ایوب العملود نیز به دلیل محرومیت این دیدار را از دست داده و فرشاد فرجی جای این بازیکن را در سمت راست خط دفاعی پرسپولیس خواهد گرفت.

حسین کنعانی‌زادگان نیز ۳ کارته است و بعید است که گاریدو در این شرایط روی این مدافع خود ریسک کرده تا در صورت دریافت اخطار احتمالی، بازی با سپاهان را از دست بدهد.

همچنین علی علیپور که در دیدار با نساجی بازی را از روی نیمکت آغاز کرده بود و عیسی آل کثیر در ترکیب اصلی سرخ‌پوشان حضور داشت، در این دیدار دوباره به ترکیب فیکس بازخواهد گشت و آل‌کثیر که موقعیت‌سوزی فراوانی برابر نساجی داشت، مجددا نیمکت‌نشین خواهد شد.

پیش‌بینی می‌شود که الکسیس گندوز، مرتضی پورعلی‌گنجی، گئورگی گولسیانی، فرشاد فرجی، میلاد محمدی، میلاد سرلک، محمد خدابنده‌لو، سروش رفیعی، اوستون اورونوف، وحید امیری و علی علیپور ۱۱ مرد احتمالی گاریدو برابر ملوان باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->